Keramikværksted

Bliv medlem af husets velindrettet keramikværksted.

Velkommen til 200 m2 keramikværksted

Keramikværkstedet finder du på 3. sal: Værkstedet består af to store arbejdsrum med udsigt over Enghaveparken og Enghavevej. Her er arbejdspladser med mulighed for at arbejde alene eller i grupper, der er plads til opbevaring af medlemskasser og tørrehylder.
Det er fællesværktøj, kakkeludstansere, stempler og forme. Desuden tre elektriske drejeskiver og en sparkeskive, pladerulle og væghængt extruder.

Bliv bruger af keramikværkstedet

Alle er velkomne som brugere af værkstedet - men for at blive bruger af værkstedet, skal du dels gennemgå et introforløb til værkstedet, og dels købe et obligatorisk medlemskab til værkstedet.

Brugerstyret
Værkstedet er brugerstyret. Det vil sige at brugerne er ansvarlige for værkstedets drift herunder rengøring, brænding samt indkøb af materialer. Det betyder også at brugerne i fællesskab beslutter retningslinjerne for brugen af værkstedet.

Kurser
Vi afholder løbende kurser i diverse grund- og specialteknikker, både for børn og voksne.
Læs mere her .

Se keramikværkstedets hjemmeside

Få svar på alle dine spørgsmål vedrørende keramikværkstedet her .