guidet fælleslæsning

Åben læsegruppe for alle

Har du lyst til at lytte eller dele litteraturens verden med andre, så er guidet fælleslæsning måske noget for dig!

Sammen med Kulturstationen Vanløse inviterer Læseforeningen til guidet fælleslæsning på Biblioteket på 1. sal i studiezonen i oktober, november og december hver onsdag kl. 14-15.

Til guidet fælleslæsning læser vi litteratur fra hele verden, lytter og snakker om de emner, følelser og billeder som litteraturen sætter i gang hos os. Fælleslæsningerne er for alle interesserede, og det kræver ingen forberedelse at deltage. Du skal bare møde op som du er og deltage som du vil.

Gruppen ledes af en frivillig læseguide som udvælger litteraturen, og præsenterer den for deltagerne ved højtlæsning. Vi læser en tekst og et digt, som danner udgangspunkt for 1 times samvær. Der vil blive serveret kaffe og the.

Deltagelse er gratis og det kræver ingen tilmelding. Hvis du har spørgsmål så skriv til maria@laeseforeningen.dk.