Bullshit på Husum Bibliotek

11.01.18
Mød de Cavlingprisvindende forfattere Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen og hør om deres arbejde med bogen Bullshit - fortællingen om en familie (Gyldendal 2017), der handler om den lange og blodige konflikt mellem Bullshit og Hells Angels, der op gennem 80erne blev udkæmpet i København, og deltag i konkurrencen om at vinde bogen, ved at svare på spørgsmålet "Hvad hed Bullshits præsident?"

Vi afholder en spændende forfatteraften Bullshit på biblioteket torsdag d. 18. januar, hvor I kan møde forfatterne og Cavling vinderne Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen.
I den forbindelse har vi modtaget 2 eksemplarer af den spritnye bog fra Gyldendal, som du kan vinde!
Det eneste du skal svare på i en kommentar her er:
Hvad hed Bullshits præsident? Giv dit svar på spørgsmålet til bibliotekarerne på Husum Bibliotek, i en kommentar på facebook eller i en mail til huarrangement@kff.kk.dk

Dit svar er dit lod i konkurrencen om et af de to eksemplarer af bogen.
Vinderne bliver trukket til arrangementet.

Danmarks første rockerkrig blev udkæmpet i København mellem klubberne Bullshit og Hells Angels. To journalister har med udgangspunkt i skriftlige og mundtlige kilder bl.a. fra Rigsarkivet, Københavns Byret, og Københavns Politi skrevet et portræt om Bullshits version af historien, der indtil videre primært har været fortalt fra Hells Angels perspektiv. Med bogen i hånden kan du dykke ned i den københavnske underverden i 70erne og 80erne, og stifte bekendtskab med de største væbnede kampe i Danmark siden Anden Verdenskrig og de familier, ofrer og medlemmer der lever i bandemiljøer, og se billeder og mijøskildringer fra en svunden tid.

Mød forfatterne Camilla Stockmann og Janus Køster-Rasmussen til et forfatterarrangement på Husum Bibliotek d. 18. januar kl. 19 og bliv klogere på historieskrivning om Københavns kriminelle miljøer og om kæresteparret Pia fra Vestamager og bandemedlemmet Makrels søgen efter hævn over fjenden.

Camilla Stockmann, Janus Køster-Rasmussen: Bullshit : fortællingen om en familie
Reservér
  • Bog

Bullshit : fortællingen om en familie