Lær om bøger med Bibliobitterne - genrekendskab for 1. klasse

14.06.19
Hver onsdag og fredag formiddag mellem kl. 9 og 12 kan 1. klasser besøge Københavns Hovedbibliotek og se nærmere på alle de mange forskellige slags bøger, vi har på hylderne i børnebiblioteket.

Litteratur og læsning er afgørende for børnenes læring og udvikling, og derfor vil biblioteket gerne bidrage til at vække elevernes læselyst og nysgerrighed på bøgernes verden, allerede imens de er i gang med at knække læsekoden.

Eleverne bliver introduceret til de grundlæggende litteraturgenrer gennem en dialog med eksempler på faktabøger, eventyr, rim og remser, billedbøger og ’gode historier’. Efterfølgende får eleverne mulighed for at snuse til, hvordan de kan finde lige præcis den slags bøger, de synes er mest spændende at kigge i på biblioteket. På biblioteket bor nemlig Bibliobitterne, nogle små væsner som hver har deres slags yndlingsbog, og dem skal eleverne opdage.

Forløbet varer 1 time og kræver tilmelding. Skriv en mail til h00s@kk.dk for at aftale nærmere.