Carsten Berthelsen anbefaler

03.12.15
Tirsdag den 24 november havde Østerbro Bibliotek besøg af Carsten Berthelsen, hvor han præstenterede os for vinterens og julens øl - et fremragende foredrag, som vi agter at gentage. Men, Carsten Berthelsen kan mere end at fortælle entutiastisk om øl - Han har også stor viden om litteratur.

Nedenfor finder du Carstens Berthelsens top 3 over de bøger man skal holde øje med i den forgangne bogsæson -  hvis du ikke allerede har læst dem, er der en oplagt change i din juleferie.

1. Kald mig Frank; Med sin romantriologi, "Sportsjournalisten", "Uafhængighedsdag" og "Som landet ligger" undersøger Richard Ford en hel generations zeitgeist - fortalt gennem en bestemt fortæller, medvirkende og deltager: Frank Bascombe, en af de mest uforglemmelige, uafvisenlige og markante skikkelser i moderne amerikansk litteratur. 

2. Barnets tarv; Fiona Maye er en fremtrædende dommer ved den britiske High Court, hvor hun behandler sager vedrørende familieret. Hun er kendt for sin skarpe intelligens, præcision og indledelsesevne. Men den faglige succes dækker over private sorger og ægteskabelige problemer.

3. Den smalle vej til det dybe nord; Dorrigo Evens er 77 år gammel og en berørt kirurg og krigshelt, allerede vidt besunget i den australske historie for sin tapre indsats under anden verdenskrig. Men i Dorrigos egne øjne er han ikke identisk med krigshelten - han er blot som menneske gennem det 20. århundrede.

vedhæftet er også andre bøger som Carsten Bertelsen anbefaler 

 

God Læselyst 

 

 

for at skrive en kommentar.
Materialer