Chick lit & Cocktails anbefaler litteratur til dit efterår

Chick lit & Cocktails giver lækre anbefalinger til din efterårslæsning.

Chick lit & Cocktails er et samarbejde mellem Ørestad bibliotek og Crowne Plaza i Ørestad. I hotellets smukke lokaler anbefaler bibliotekarerne fantastiske bøger indenfor en bred palette af kvindelitteratur. Undervejs serverer Crowne Plazas dygtige og kreative bartender lækre drinks, som nydes under booktalken. What's not to like? : )

På grund af Covid-19 har vi dog to gange været nødt til at aflyse vores fine arrangement.

Snydes for vores personlige efterårsanbefalinger, skal du dog ikke. Derfor har vi lavet en lille folder, der i bedste "Chick lit & cocktails"-ånd, også bringer et par opskrifter på nogle dejlige drinks til de mørke efterårsaftner, som du kan lave og nyde, når du læser under tæppet, mens vinden river og regnen rusker udenfor. I folderen uddyber vi, hvorfor vi synes, at du skal læse lige præcis disse bøger, så kom forbi Ørestad bibliotek og hent dit eksemplar.

Til vores arrangement havde vi fået nogle fine bøger fra forlagene Gutkind, Rosinante og People's Press, som vi ville have lavet en konkurrence med. Da vi ikke ved, hvornår vi kan afholde et nyt, kommer her derfor en lille konkurrence, hvor du har mulighed for at få fingrene i en af de lækre bogpræmier.

For at være med skal du ENTEN oploade et billede på Instagram, hvor du anbefaler den bedste bog, du har læst i år med hashtagget #chicklitogcocktails (det er vigtigt, at du husker det, da vi ellers ikke kan finde dig) ELLER du kan sende en mail til Helle på e57u@kk.dk og skrive hvilken bog, der er den bedste du har læst i år, så deltager du også i konkurrencen.

Konkurrencen udløber fredag d. 30/10 kl. 12.00. Vinderne får direkte besked samme dag.

Her finder du bøgerne fra folderen - lige til at reservere.

God fornøjelse.