Er du gymnasieelev og skal skrive SRO eller SRP?

25.01.21
Så er der god hjælp at hente i vores mange e-materialer.

Vores digitale materialer er kvalitetsvurderede artikler fra mange anerkendte tidsskrifter og bøger. Kildekritisk set er de derfor oplagte at bruge til en gymnasieopgave, og du finder såvel primærkilder, som forskningsartikler som redegørende artikler. Her er udvalgt de bedste hjemmesider om et emne, og her er statistik og case studier og meget mere.

Skal du bruge litteratur finde du masser af e-bøger på både dansk og engelsk på vores e-bogstilbud

Redegørende artikler og baggrundslæsning kan du finde på vores side

Avisartikler og e-magasiner online

Vi har også en særlig side til dig på en ungdomsuddannelse

Her kan du bl.a. få hjælp til akademisk redelighed eller opstilling af din litteraturliste. I studieuniverset kan du få anbefalet konkrete materialer til dit specifikke emne.

Se mere om hvad vi kan hjælpe med på siden Til dig på en ungdomsuddannelse

For at kunne bruge Københavns Bibliotekers e. materialer skal du bo i kommunen og være meldt ind som låner på Københavns Biblioteker.

Her kan du bliver oprettet, som bruger

OBS -vær opmærksomme på at digital artikelservice og videnskabelig artikelsøgning fra bibliotek.dk ikke fungerer pt. – det er endnu en grund til at gå ombord i Københavns Bibliotekers mange e-materialer

Gymnasiebibliotekaren