Hvor meget har du lært om fantasy under Vi❤️bøger? Test din viden med denne quiz

05.04.19
Københavns nye børnelitteraturfestival, Vi ❤️ bøger, er netop overstået, og årets tema var fantastiske fortællinger. Tag denne quiz og find ud af, om du kan slå dit barns viden om fantasy, eller om du skal skynde dig ned til dit lokale bibliotek for at låne en bunke fremragende fantasy-fortællinger, som I kan læse sammen.

Dette års Vi❤️bøger havde et væld af fantasyforfattere og -begivenheder på plakaten, og nu har du mulighed for at teste, hvor meget du egentlig ved om genren. Dyst derhjemme og se, hvem der for alvor har fået skovlen under fantasyuniverset og alle de fantastiske fortællinger, som genren byder på.

Find quizzen her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=q1iQdodEj0GLbPS0gkPt15nOYVM31P5DohtCCXdMmj9UQVNNRjRVMDdBNFM5RlFPTjBBNDJUWkVCOS4u

Nedenfor kan du finde et lille udpluk af vores yndlings-fantasybøger af nogle af de forfattere, der besøgte årets festival.