kærlighedsbøger til din sommer!

Litterære overraskelser #3

07.07.19
Så blev det sommerferie, her kommer en god stak bøger til dig der hungre efter kærlighed i bøgerne. Liebe ist für alle da (som RAMMSTEIN så smukt synger)

Jeg er en kæmpe sucker for kærlighedsbøger. De kan være hjertevarme, de kan være sexede, de kan være eftertænksomme, og nogle af dem kan også være temmelig tårer fremkaldende. Her er en god liste til dig der vil læse mere eller til dig der skal prøve kærlighedsbøger for første gang, bare roligt, det gør ikke ondt

Den første kærlighedsserie jeg læste var ”pigeliv” af Tine Bryld – jeg havde det med den serie, som de unge har i dag med Harry Potter, jeg læste den om og om igen, fordi den var så goooooo. Jeg startede op igen med for nogle år siden, med YA klassikeren ”En flænge i himlen” og så er jeg ellers fortsat i den genre, og over til New Adult, som går lidt videre end de første kys. Og naturligvis de erotiske - dem skal vi ikke glemme, her i varmen.

Jennifer Armentrout. Har skrevet en rigtig fin trilogi om hjerte, der rimer på smerte, måske en smule sukkersød, men man bliver godt underholdt

Da 19-årige Avery starter på college i West Virginia, tusindvis af kilometer hjemmefra, er det for at slippe væk fra en fortid fuld af smertefulde minder. Det eneste, hun ønsker, er at starte på en frisk, passe sine studier, få et par gode venner og ellers undgå alt for meget opmærksomhed. Og ikke tænke for meget på det, der skete til Halloweenfesten fem år tidligere. Første dag på college støder Avery ind i den charmerende Cameron. Han er høj og flot, og han passer på ingen måde ind i Averys planer om at leve et stille og roligt studieliv. Avery afviser ham gang på gang, men Cameron giver ikke så let op... "Vent på mig" er første bog i Jennifer L. Armentrouts hotte og romantiske new adult-serie "Wait for You"

Collen Hoovers bøger er jeg stor fan af, jeg har læst alle oversatte (og er kommet til at læse nogen å engelsk også) Hun skriver med charme, og med hjerte og med stor smerte. Jeg kan stærkt anbefale at man starter med ”Forbandede kærlighed” (den er jeg kommet til at læse et par gange) og den bliver snart filmatiseret

Forbandede Kærlighed: Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold: Spørg aldrig ind til fortiden. Forvent ikke en fremtid.

E. L James The Mister. James er tilbage og denne gang er det ikke om Grey og Anastacia. Dette er hendes helt nye og den er udmærket

https://pxl.host/jxrn6e88kazt6vr9d4.pngMaxim Trevelyn er en tiltrækkende aristokrat, som aldrig har arbejdet en dag i sit liv. Han lever et liv omringet af luksus, grundet Trevelyn-familiens netværk i overklassen. Smukke kvinder, som ønsker at varme hans seng, flokkes om ham.
Livet ændrer sig dog drastisk for Maxim, da en tragedie rammer familien, og dermed arver Maxim et stort ansvar og en ny adelstitel. Maxim har svært ved at vænne sig til det nye liv, men den største udfordring bliver mødet med Alessia Demachi. Hun en ung, reserveret og gådefuld kvinde, som ankommer til England uden meget andet end en mystisk fortid i bagagen. Maxim betages af den smukke Alessia og længes efter hende på en måde, han aldrig før har oplevet.

 

Historien om os. Jeg opdagede først dette forfatterskab for nylig, og jeg må sige, hun skriver godt, rigtig godt! En del er ikke oversat, men de kan findes på engelsk.

Emiline tryllebindes af årets bestseller om barndomsvennerne Emerson og Jackson, som bliver forelskede og drømmer sig væk fra den fattige landsby i Ohio til et bedre liv. Emiline chokeres, da det går op for hende, hvor meget historien minder om hendes egen hårde barndom, som hun har lagt bag sig. Det går på for hende at bogens mystiske forfatter J. Colby må være hendes egen barndomsven Jase. Jase var også hende første kærlighed. De har ikke set hinanden i over ti år.

Emiline er er vred over at være blevet gjort til romanens hovedperson. Vred over at Jase har brugt hendes hårde barndom er brugt som inspirationskilde til en bog. Hun må konfrontere ham med det for at få ro i sindet. Men er hun klar til den sandhed, der ligger bag fiktionen?

Hele vejen til dig. Helt ny bog, og det er af de gode feelgood bøger.

En humoristisk og bittersød roman om at møde kærligheden, hvor man mindst venter det, og om at indse, at voksenlivet alligevel ikke er helt, som man havde forventet. Forlagsredaktøren Liv og den fraskilte litteraturlektor Jens møder hinanden fire gange på et år. Første gang falder de i snak under nattehimlen på en strand i Grækenland. Anden gang sidder de over for hinanden i en debat på direkte tv. Tredje gang viser det sig, at de har alt for meget til fælles til ikke at mødes igen, også selvom Liv egentlig har en kæreste. Fjerde gang må både Liv og Jens se i øjnene, at de må træffe et valg: Vil de blive, hvor de er, eller tør de følge forelskelsen? 

Lejlighed til deling. Hæ, den her er god, den er sød og hurtig læst

Tiffy og Leon deler lejlighed * Tiffy og Leon deler seng * Tiffy og Leon har aldrig mødt hinanden Deres venner synes, de er skøre, men det er den perfekte løsning, når man er to pengefattige, nogleogtyveårige i dyre London. Leon optager sengen i den etværelses lejlighed det meste af dagen, og går på arbejde om natten. Tiffy arbejder om dagen, og har lejligheden resten af tiden. Men jaloux ekskærester, krævende kunder på arbejdet, brødre, der er blevet uretfærdigt dømt, og den kendsgerning, at de aldrig har mødt hinanden, gør, at deres kommunikation på de små gule post-it-sedler bliver længere og længere, og deres forhold blomstrer langsomt op. Kan man virkelig forelske sig i en, man aldrig har mødt?

Ham. Og nu til noget helt andet, en serie om kærlighed mellem to mænd, Jeg er vild med Elle Kennedys forfatterskab, her har hun slået sig sammen med Sarina Bowen

Jamie Canning har aldrig fundet ud af, hvorfor han mistede sin bedste ven for fire år siden. Hans fandenivoldske, flabede roommate droppede ham fra den ene dag til den anden uden en forklaring. Ja okay, tingene udviklede sig lidt mærkeligt mellem dem deres sidste nat på hockey camp – men de havde bare fået alt for meget at drikke og fjollede rundt. Der skete jo ikke rigtig noget. Ryan Wesleys største fortrydelse er, at han lokkede sin meget heteroseksuelle ven ud i et væddemål, der overtrådte grænserne for deres venskab. Nu, hvor deres hold skal spille imod hinanden i det nationale college hockeymesterskab, får han endelig en chance for at sige undskyld. Men efter at han har kastet blot et enkelt blik på sit crush, er hans længsel større end nogen sinde. Jamie har ventet længe på svar, men mødet med Wesley efterlader ham bare med endnu flere spørgsmål. Og da Wesley melder sig til at være træner sammen med Jamie på seks ugers hockeycamp opdager Jamie overraskende ting og sager om sin ven – og en stor ting om sig selv.

Da jeg faldt. Hvis du vil have en forførende feelgood roman, så skal du læse denne. Melanie Harlow er nyeste skud på kærlighedsbogs stammen, i samme kategori som Hoover, Watt og Kennedy

Margot har klokket gevaldigt i den! Hun er vokset op i en velhavende familie og til en fundraising får hun et bommesislag, da hun finder ud af at hendes ex har friet til sin nuværende kæreste, den selvsamme kæreste der for et år siden friede til Margot, og hun afslog. For at komme lidt på afstand af det hele, tager hun et PR-job t par timer fra hendes hjemby – hos den meget sexede cowboy, Jack.

Han forstå ikke hendes tilgang til hendes PR-arbejde, og hun forstår ikke hans vrede holdning til at hun foreslår – men alligevel opstår der noget godt

Erin Watts serie om Royals er af den genre, der betegnes som romantiske thrillers, og ja de findes også, med et tvist af krimi inden over (en meget lille twist dog)

Mød 17-årige Ella Harper, high school-studerende om dagen, stripper om natten.

Ella er en overlever. Hendes mor er død, og hun har aldrig mødt sin far. En dag dukker den stenrige Callum Royal op og præsenterer sig som hendes afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende et hjem, penge og muligheden for at tage en uddannelse på en prestigefyldt skole. Det er ikke et svært valg. Så selvfølgelig lader hun sig ikke stoppe af, at Callums fem teenagesønner nægter at acceptere hende som en del af familien og gør deres bedste for at gøre livet surt for hende. Ella må lære at navigere i en guldindfattet verden af magtspil, sex og hævn, hvor grænser er til for at overskrides, og prestige og penge er alt. Men Reed Royal kryber langsomt ind under huden på hende. Enhver kan se, at han har hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Og at det er en dårlig ide at få følelser for en Royal, ved Ella godt. Selvfølgelig ved hun det...

After serien. Hvis du vil have Bad Boy, så får du det i denne serie, du kender den sikkert, for den er blevet filmatiseret. Den mandlige hovedperson er for øvrigt bygget over Harry Styles og blev først udgivet som en fanfiction, men forlagene fik hurtigt nys om skrivetalentet og nu er serien på 5 bøger filmatiseret. Det kan man vist kalde en fantastisk historie.

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer.

Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse.

Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i flinten, som han giver sig ud for at være. Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin? Hvorfor sluger hun sin egen stolthed gang på gang og finder sig i hans fordomme om pæne piger som hende?

 

SJ Hooks. Selv om navnet lyder internationalt, er det en dansk forfatter der gemmer sig bag navnet. Og hun er god til at skrive forførende bøger, hun har skrevet 3 bøger og de kan stærkt anbefales

Uden forbehold: Abigail Winters er desperat. Hun er lige blevet alene med sin lille søn og godt på vej til at blive sat på gaden. På vej hjem efter endnu et jobafslag møder hun en fremmed mand, der stiller hende et forslag, hun ikke har råd til at afslå. Simon Thorne er rig, flot og succesfuld - og lidt af et mysterium. Egentlig skulle deres forhold være rent forretningsmæssigt, for Abigail kan aldrig lade sine to verdener mødes. I den ene er hun en kærlig mor for sin lille søn, og i den anden opvarter hun Mr. Thorne og opfylder hans mindste behov, hvor ekstreme de end måtte være. Hun burde ikke nyde det, hun burde heller ikke kunne lide ham, og hun burde helt sikkert ikke forelske sig i ham og dermed sætte deres forretningsforhold over styr.

JoJo Moyes, Ingen kærlighedsanbefaling uden Jo Jo Moyes, Serien om lou Clark er en af de mest hjertevarme jeg har læst.

Lou Clark ved en masse ting. Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde. Hvad Lou Ikke ved, er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt.
Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve. Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen - og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will ikke ved, er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs.

Elle Kennedy skriver så hjertet brister, om et usædvanligt godt udsende hockeyhold fra Blair U, så tænker du, hvorfor skal jeg læse om et hockeyhold der aldersmæssigt er omkring de 21 år – læs, siger jeg, bare læs!

Aftalt spil, første del af Off- Campus serien

Hannah er på alle måder fuld af selvtillid; bare ikke når det kommer til sex og forførelse. Og nu er hun blevet forelsket i Justin, så hvordan skal hun fange hans opmærksomhed? Den eneste måde er, at gøre ham jaloux. Også selvom det indebærer, at hun skal privatundervise den irriterende, barnlige, selvtilfredse ishockey-holdkaptajn, Garrett, i bytte for en såkaldt ’date’.

Garrett Graham har aldrig drømt om andet end at blive professionel ishockeyspiller. Men hans faldende karakterer truer drømmen og han bliver nødt til at få en privatlærer. Og hvem kunne være mere oplagt end Hannah? En sarkastisk brunette som kan sikre ham de karakterer, han behøver og som samtidig har brug for ham. Men da et enkelt, uventet kys fører til hed sex, går det hurtigt op for Garrett, at han ikke bare vil være en brik i et barnligt spil. Han bliver nødt til at overbevise Hannah om, at den fyr, hun i virkeligheden er forelsket i, er ham.

 

 

 

 

 

Materialer
Spørg biblioteket