Ny Valby-bog af Peter Olesen

Af Københavns Biblioteker
18.09.14
Peter Olesens nyeste bog "Ude i Valby" er en god guide på ture rundt i bydelen og giver et godt overblik over de positive forandringer, der er sket i de seneste år.

Med Peter Olesens nyeste bog "Ude i Valby" har vi fået en glimrende lille guide til alle som interesserer sig for bydelen.

I tekst og billeder følges op på hans tidligere udgivelser om bydelen med beskrivelser af de mange vellykkede forandringer og byfornyelsesprojekter, der er realiseret gennem de seneste år.

Han lægger især vægt på de mange bevaringsværdige industribygninger, som har fået nyt liv og nu anvendes til tidssvarende formål, og fremhæver at meget er lykkedes fordi beboerne har engageret sig aktivt gennem mange år.

Bogen er i et praktisk lille format, lige til at have med i lommen eller håndtasken på en cykel- eller vandretur rundt i bydelen.

Sidder man hjemme i lænestolen og læser den, kan man glæde sig om de mange illustrative fotos, som trods det lille format kommer til deres fulde ret og supplerer teksten på bedste vis.

Bogen kan allerede nu lånes på biblioteket.