Læsning på Israels Plads. Foto: Thomas Søndergaard

Find byens bedste læsested

26.06.18
Vis os dit yndlingslæsested i København og deltag i fotokonkurrencen #byensbedstelæsested på Instagram eller Facebook!

Det solbeskinnede København indbyder til at læse udenfor – og hvad er mere oplagt end at lufte sin sommerbog i en af byens grønne parker, på stranden eller ved havnekanten? Men hvor er byens bedste læsested, hvis DU skal vælge? Er det trappen på Israels Plads, med fødderne i vandkanten ved Svanemøllen Havn eller et hemmeligt sted med udsigt over byens tage?

Vis os hvor du læser og vær med til at finde byens bedste læsested - del dit billede af dit yndlingslæsested på Instagram eller Facebook inden mandag den 13. august 2018.

Præmie:
Vinderne af de to kategorier modtager hver en picnic-kurv med noget sødt, køligt og sprødt til at tage med ud at fejre byens bedste læsested. Værdi: ca. 500 kr. pr. picnic-kurv.

Sådan deltager du:
Du skal blot tagge dit billede #byensbedstelæsested på enten Instagram eller Facebook inden mandag den 13. august 2018 og skrive hvor billedet er taget.

NB: For at deltage skal du have en offentlig profil. Alternativt kan du vælge at sende os en mail med dit billede. Se kontaktinformation nederst på siden.

Kategorier:
Der uddeles to præmier til bedste billede indenfor kategorierne:
- Byens mest finurlige læsested
- Byens smukkeste læsested

Jury:
Konkurrencens to vinderbilleder udpeges af en jury, bestående af:
Kathrine Pachniuck / @Bibliotekat, Bibliotekar og bogblogger
Mette Willert / @Littlemycph, Content Creator & Visual Storyteller

Om konkurrencen:
Vinderne offentliggøres på bibliotek.kk.dk/byensbedstelaesested og vinderne får direkte besked via kommentar på deres vinderbillede– så husk at holde øje med dine notifikationer på Instagram/Facebook. Såfremt vinderen ikke melder tilbage indenfor syv dage, forbeholder vi os retten til at udpege en anden vinder.

Ansatte i Københavns Biblioteker kan dele og poste med hashtagget, men ikke vinde konkurrencen.

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Instagram eller Facebook.

Har du spørgsmål til konkurrencen, er du velkommen til at kontakte:
Troels Hedegaard Mortensen f49p@kff.kk.dk
Sidsel Hartlev jz0u@kk.dk
Louise McHenry EG4H@kk.dk

Foto øverst på siden: Thomas Søndergaard

Læseinspiration:
Savner du inspiration til hvad, du skal læse, så finder du her sommerens must-reads og andre læseanbefalinger til ferietasken.
Se læseinspiration til din sommer