holdbillede_indkøbsteam_2017

10 vi glæder os til uge 6 2018

06.02.18
Indkøbsteamet glæder sig til digte, film, kunsthistorie, letlæste gysere, impressionistisk musik

Jeg glæder mig til...

...Så megen længsel på så lille en flade: en bog om Edvard Munchs billeder af Karl Ove Knausgård. Dette kan kun være godt – en fremragende maler og en dygtig forfatter, som forsøger at nærme sig kernen i Munchs kunst ved at analysere nogle af hans mindre kendte malerier. Jeg glæder mig i den grad. - Marianne (faglitteratur)

...digtsamlingen ”Vi er her” af Liv Sejrbo Lidegaard, der kredser om tanker om klima, krig og flygtninge og overvejelser om menneskelige udfoldelser, alene og i fællesskaber. En utrolig smuk og intens udgivelse med aktuelle tematikker, der har fået fine anmeldelser. – Cæcilie (skønlitteratur)

...Henrik Einspors nyeste letlæste gyser. Kan læses fra 10/11 år med en alderssvarende handling. Jorden går under om 10 dage, når en stor meteor rammer jorden. Hvad gør man, når der kun er 10 dage tilbage af livet? - Emilia (børn)

...Debussy og Daniel Barenboim på Deutsche Grammophone! Den store virtuos er aldrende og måske derfor ekstra interessant, hvad han bruger sin dyrebare tid på. Og impressionisten Debussy er bare så væsentlig i musikhistorien - her indledes med "Estampes", på dansk vel "tryk" (grafisk...). - Mads (klassisk musik)

...at introducere ivrige studerende til serien Illustreret Videnskab Fakta. Der er hidtil udgivet tre temanumre, hvor seneste handler om kroppen. De tidligere handler om Game of Thrones og Tempelridderne. Numrene består af udvalgte artikler og er rent guf for den opgaveskrivende! - Sara (faglitteratur)

...hele to skiver, men af den samme gruppe -  Khruangbin. Musikken består af en mærkværdig menage a trois mellem twangy surfrock, Curtis Mayfield’s slow-motion soulsoundtrack til blaxsploitaion-filmen Superfly og kitchet thai-funk fra tresserne. Skiverne er ’The Universe Smile Upon You’ og ’Con Todo El Mundo’. - Bent (rock m.m.)

...”Kamma Rahbeks romantiske have”. Haven omkring Bakkehuset er ved at blive genskabt og jeg drømmer om at besøge haven, når det bliver sol og sommer – indtil da vil jeg forlyste mig med bogen. - Marianne (faglitteratur)

...Brylluppet af  Stephan Strecker. Emnet er tvangsægteskab og selvom den foregår i Belgien, kunne den ligeså godt foregå i Danmark. En pakistansk familie er velintegreret i det belgiske samfund, og alt er såre godt lige indtil Zahiras (datteren) forældre bestemmer, at hun skal giftes med en fætter, der bor i Pakistan. - Sonja (film)