Børnelitteraturfestival vender tilbage

Vi elsker bøger festivalen vender tilbage til starten af september!

Hvor har vi glædet os til at dele denne nyhed!

I perioden 31. august til 6. september afholder vi i Københavns børnebiblioteker vores litteraturfestival Vi elsker bøger, der skulle have været afholdt i marts.

Vi er så glade for at det er lykkedes at finde nye datoer, så vi stadig kan præsentere jer for al det sprælske, sjove, skøre og spændende indhold vi har planlagt til jer med forfattermøder, workshops, højtlæsning, booktalks og meget mere.

Nogle af aktiviteterne kommer måske til at foregå på en lidt anden måde, med mere begrænset adgang eller kan opleves digitalt i stedet. Det arbejder vi lige nu på højtryk på for at finde ud af.

Vi glæder os til at vende tilbage og igen give jer og jeres familier mulighed for at træde ind i bøgernes verden gennem vores festivalunivers!

Du kan følge med i nyheder omkring programmet på siden her eller på facebook og instagram.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Vi elsker bøger i København, og vi glæder os til at dele kærligheden med jer d. 31. august. – 6. september!

KH børnebibliotekarerne i København

Om festivalen: Vi elsker bøger er en børnelitteraturfestival med fokus på at fejre litteraturen og læselysten hos børn og bidrage til gode læseoplevelser. Festivalen arrangeres af Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 0-12 år og derover samt deres voksne.