De bedste fra august for de 0-2 årige

Kighuller, flapper og fuld smæk på farverne i disse fine bøger til de mindste. Og en ny bog med tre gode historier om Lotte. De legendariske børnebogsfigurer Lotte og Totte har 50 års jubilæum i år.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig.

Er du der, lille kanin?
En fin, lille bog  om  mylderet af liv ude i naturen. Bogen er både er sjov at kigge på og røre ved på grund af de mange relieffer i forskellige former. Der er knald på farverne på de søde tegninger, og teksten lægger fint op til jagten på kaninen og får læseren til at bladre videre og blive overrasket hele vejen igennem bogen

En stor trafikprop: en bog om farver
Dejlig pegebog proppet med farverige køretøjer på hvert opslag. Fra busser og biler til traktorer.

Søg og find med Plet - masser af farver
I "Masser af farver" leder Plet efter de små kyllinger. På alle siderne er der filtflapper, som man kan løfte, for at lede efter kyllingerne. Samtidig lærer man farverne, fordi filtflapperne har forskellige farver og former. Der er fx en gul høstak, en grøn busk, en blå dør osv. Læs også Søg og find med Plet - masser af dyr.

Farvernes bog om farver og Farvernes bog om tal
Det er to meget fantasifulde bøger, som både børn og voksne vil kunne lide. Bøgerne formidler tal og farver på en dejlig forfriskende måde. Farvekridtene har personlighed og attitude og er ikke til at stå for.

Lotte modsat og tre andre historier
Lotte og Totte fejrer 50 års jubilæum i år. Læs også de andre Lotte og Totte bøger.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

03.09.19