De bedste fra december for de 3-6 årige

Simpelthen så mange gode og vigtige bøger: læs og grin sammen her er sjove og skøre dyrerim og en tal bog med sjove øvelser til kroppen. Fupz er i topform i en ny billedbog om livets store spørgsmål. En vigtig billedbog om at ville være perfekt, og én der kan lægge op til en god snak om familiens skærmforbrug.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig. 

En løve i zebraklæder: og andre rablende, rimende remser om dyr
Sjove og gakkede vers om alt fra pandademokrati, mindreværdskomplekser og ønsker om at være noget andet end man er. Fantasien får frit spillerum i versene  og illustrationerne er dejligt skøre og sprudlende.

Tal-atlet
Her er opfølgeren til Alfabet-atlet. Leg med tal og lav sjove øvelser med kroppen til Sallings velfungerende rim og remser.  Rimene er sjove og det sproglige og det kropslige forenes med øvelserne. Her er en sjov måde at lære tallene på!
Læs også Alfabet- atlet

David Bowie og Anne Frank
2 fine nye bøger i den super populære serie små mennesker store drømme. Hvor man kan læse om alle mulige personer der har sat sit præg på historien inden for kunsten, videnskaben, sporten eller litteraturen.  Find hele serien her 

Mine to oldemødre
Poetisk og rørende historie om at have to oldemødre - én fra Norge og én fra Gambia - og om skrattende telefonsamtaler, gaver der bringer glæde og døden.

Milles spejl 
Vigtig billedbog om Mille vil gerne være perfekt, og som bliver ked af det, når hun kigger sig selv i spejlet hvor hun finder mange fejl ved sig selv. Heldigvis ved hendes far hvad der hjælper. 

Tænd fantasien
Denne billedbog af Imran Rashid er en måske en løftet pegefinger for forældre der føler de bruger for meget tid på deres skærme. Både store og små læsere vil kunne se sig selv i denne bog, og den kan helt sikkert give anledning til gode snakke om mobil og skærmvanerne derhjemme.

Junglebogen
Forkortede udgave der lægger sig tæt op af handlingen i de originale tegnefilm. Bøgerne har et fint og gammeldags udtryk med matte sider og illustrationer i dæmpede farver. Læs også de andre klassiske Disney eventyr

Men størst af alt
Fupz er tilbage med en skøn skæv historie om livets store spørgsmål og følelser med Cato Thau-Jensens gakkede illustrationer der bare passer supergodt til den historien. 

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

16.01.20