De bedste fra december for de 7-10 årige

Nye spændende serier; bl.a. en krimiserie af Lone Theils der også skriver krimier for voksne. Samt spændene fagbøger om spøgelser, piloter, ninjakrigere og computerspillet Apex Legends

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste nye bøger til dig. 

"Sådan bliver du et tjekket spøgelse"

Her er en guide til hvordan du skal håndtere efterlivet som spøgelse.  For de uforskrækkede børn fra og deres voksne. Få et godt grin eller et lille gys - sikkert begge dele.

"Piloter"

Hvem har ikke drømt om at være den der styrer flyet højt over skyerne. Her er en flot fagbog der kommer hele vejen rundt om det spændende job som pilot. 

"Apex Legends: den ultimative guidebog: alt du skal vide for at vinde Battle Royale!"

Denne bog om Apex Legends er en guide der giver dig alt det, du skal vide for at blive en vaskeægte legende og vinde Battle Royale.

"Den utrolige historie om ninjakrigere og Den utrolige historie om Pompeji"

To anderledes fagbøger i serien "Den utrolige historie om". Teksten henvender sig direkte til den unge læser, der inviteres ind i de historiske universer. 

"Midnat på Moonstone"

Virkelig velskrevet ikke-uhygglige spøgelseshistorie om den  12-årige pige, Kit der føler sig utilstrækkelig og løber hjemmefra. Hun tager ud til sin morfar, som har været uden kontakt til familien i mange år, og nu bestyrer et gammelt, støvet og forfaldent museum for gamle klædedragter. 

"Dræberfiskenes skat"

Spænde første bog i en ny krimisere af Lone Theils der også skriver krimier for voksne. Hovedpersonerne Frida og Karl får i et skoleprojekt får til opgave at lave en forretning med tilhørende hjemmeside, danner de et detektivbureau. Det er smart, at folk kan henvende sig anonymt via hjemmesiden, for på den måde finder de slet ikke ud af, at det er to børn, der står bag. Snart har Frida og Karl fået deres første sag om et mord der menes at være begået i piratfiskenes bassin i byens akvarium. 

"Vilma og venner - du er altså min ven"

Dejlig realistisk hverdagsserie! dette er fjerde bog. Find alle bøgerne i serien om Vilma her

 

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

16.01.20