De bedste fra maj for de 11-15 årige

Blandt de bedste ny bøger: "Ung kend din krop" er en vigtig håndbog til unge om pubertet, krop, følelser og seksualitet. Romanen "Kærlighed og kattestofer" byder på masser af tåkrummende humor om pubertet og forelskelse som både piger og drenge vil more sig over. Desuden en nytænkende du-er-hovedpersonen-roman hvor du som læser skal redde jorden fra undergang ved at løse matematikgåder undervejs.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste fra maj måneds indkøb til dig.

Matemystik i laboratoriet
Du skal sammen med hovedpersonen i denne fortælling redde jorden fra en stor katastrofe. Hovedpersonen er endt på et øde laboratorium. Her udsættes hun for mange farlige prøvelser, men hun kan overleve og redde jorden ved at løse forskellige matematikgåder.

Kærlighed og kattestrofer
Albert drømmer om nabopigen Frida. Hans nørdede venner, hans overlegne storebror og hans egen indre "Mister Perverso" presser ham til at nærme sig hende. Er du en dreng på 13-16 år, kan du more dig over Alberts kvaler med det modsatte køn. Er du pige, får du et morsomt indblik i drenges tankegang.

Mortal engines - helvedesmaskiner
3. bind i den fantastiske, hæsblæsende og dødspændende science fiction-serie, "Mortal engines". En "must read"-bog for alle science fiction-fans.  Mortal engines bøgerne skal helst læses i rækkefølge.

Ung kend din krop
Håndbog til unge som er på vej i eller er i puberteten, med oplysninger om krop, kønsdele og seksualitet samt følelser til både drenge og piger.

Roser & violer
Første bind i en spændende fantasy-trilogi om Rosenholm Kostskole. De fire hovedpersoner Kamille, Malou, Victoria og Kirstine er nye elever. De bliver værelseskammerater og snart veninder. Det bliver et år, hvor pigerne ikke kun bliver klogere på den nordiske magi deres overnaturlige evner og på kærligheden. De vikles ind i opklaringen af en gammel mordgåde, der trækker tråde frem til nutiden og truer med at gentage sig. For young adult- og fantasylæsere.

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

03.06.19