De bedste fra maj for de 7-10 årige

Totalt gak humor i Jacob Riisings anden bog i serien om Krølle og Puha, læs lækre letlæste fagbøger om dovendyret og isbjørnen. Til gameren er der en ny fagbog om den populære spilplatform Roblox.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger.
Her er et udvalg af de bedste fra maj måneds indkøb til dig. 

Krølle & Puha - den forbistrede pingvinflyvning
Krølle og Puha må fortsat kæmpe med den onde pingvin, der nu har overtaget skolen og truer med at lade dem gå en klasse om, hvis de ikke får den op at flyve. Det vil Krølle og Puha meget nødigt, da de så kommer i klasse med 22 kyssepiger. 
Læs også den første bog i den gakkede serie. 

Børnene fra Sølvgade
Fire søskende har en hemmelighed - deres mor er forsvundet, og de bor alene. Men kan man egentlig klare sig uden voksne? Og hvor længe kan man skjule sig for Kommunetrolden?
Men da den yngste, skal snart starte i skole, må børnene skaffe en voksen. De ansætter en hushjælp Nelly, en homoseksuel mand i dametøj og han får styr på børnenes hverdag, men opdager også indtil Nelly får fornemmelsen af, at noget omkring børnene ikke er, som det skal være. Lun højtlæsningsroman med masser af søskende sammenhold. 

Dovendyr
vidste du, at et dovendyr kan holde vejret under vandet i 40 minutter? Nej vel. Hvis du vil vide mere om dovendyr, så er her sjov og letlæst fagbog. Især for børn mellem 6 og 8 år

Roblox: de bedste adventurespil
Er du helt vild med Roblox - måske endda én af de 60 millioner, der månedligt besøger den populære onlinespil-platform? Så er denne spændende bladre- og opslagsbog lige noget for dig! Fra 8 år og opefter.

Verdens farligste bjørne
Endnu et hit i Sebastian Kleins letlæste og populære serie om dyr. 

Bestil bøgerne fra listen herunder.
God læselyst!

03.06.19
Spørg biblioteket