De bedste nye bøger fra april for de 3-6 årige

Nye flotte billedbøger om alt fra numser på stranden, papforældre til monstre der skal rydde op, samt fantasifulde finde-bøger at gå på opdagelse i, et par flotte fag-billedbøger om dyr og underholdende og optimistiske historier til højtlæsning.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.  

Læs f.eks. "Bare numser på stranden"  og få en snak om kroppes forskelighed. Dette er opfølgeren til succeen "Bare numser" som foregår i svømmehallen. Find billedbogen "Bare numser"her.  

Gå på opdagelse i de kunstneriske myldre-billedbøger af kunstner Peggy Nille. Finde-bøger er med derers myldrebilleder skønne at gå på opdagelse i og der findes mange forskellige slags. Måske har I prøvet de populære Flunker-bøger eller Find-Holger-bøgerne. Snyd ikke jer selv for Peggy Nilles finde-bøger som adskiller sig ved at have en mere kunsterisk og fantasifuld stil og som er ren fryd for øjet. Find alle Peggy Nilles flotte finde-bøger her. Derudover er der også en helt klassisk finde-bog med Peter Pedal. 

Se også de to bøger "Kampklar" og "Pigerne fra Stjernedalen". Der er oplagte som spændende højtlæsning for de lidt større børn, der er klar til kapitelbøger. "Kampklar en samling optimistiske fortællinger om børn der finder løsninger på nogle af de problemer mange børn kæmper med i hverdagen og berører emner som selvtillig, selvværd, optimisme, drømme og savn. Historierne er skrevet af en række kendte kvinder bl.a. Ane Cortzen, Sanne Søndergaard, Geeti Ameri, Silja Okking og Marianne Iben Hansen. 

"Pigerne fra Stjernedalen" er skrevet af Mille Gori også kendt fra tv som Motor Mille, er en hyggelig og underholdende historie med flotte illustrationer af Peter Bay Alexandersen. Den handler om to piger der går på opdagelse og finder nogle gamle breve der indeholder spændende historier fra cirkus og gamle dage. 

God Læselyst! 

01.05.21