De bedste nye bøger fra april for de 3-6 årige

April bød på flere historier om dinosaurer, og en samling skønne historier om de gode venner i "Dyrebørnehaven" som fungerer næsten som en kapitelbog, samt en ny samling "5 minutter i godnat" historier til superhelte fans.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.

"Dyrebørnehaven" er en perfekt overgangsbog til når man gerne vil igang med højtlæsningsbøger med kapitler. Denne bog byder på en samlig historier der kan fungere næsten som kapitler, da historierne handler om de samme personer i det samme univers; en flok dyrebørn som er gode venner og går i fru Potes dyrebørnehave. Historierne er sjove og handler om alt det man som barn kan opleve i børnehaven; den første dag i børnehaven, hjælpsomhed, hjemve, skænderier, trøst og venskab. 

"5 minutter i godnat - Marvel" er seneste udgivelse i serien "5 minutter i godnat" og denne vil nok især være et hit hvis man er glad for Spiderman og andre superhelte. Der findes mange godnathistorier i denne serie og der er noget for en hver smag, hvad enten man er til klassikere som Rasmus Klump og Peter Pedal, eventyr, dyrehistorier eller Disney. Find alle bøgerne i serien "5 minutter i godnat" her

 God læselyst!