De bedste nye bøger fra juni for de 0-2 årige

Nyheder med fokus på farver og dyr og med masser af flapper og kighuller til at vække nysgerrigheden.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Her har kan du se et udvalg af de bedste nye bøger.

Du kan bestille bøgerne fra listen sidst i artiklen.

Lyde i junglen

Sprælsk "kig-igennem-bog" med udstansede sider fra start til slut.
I "Lyde i junglen" møder vi den lille bushbaby, som synes at der er alt for meget larm i junglen. Flodhesten grynter, aben trommer, papegøjen skræpper, og frøen kvækker. Bushbabyen vil bare gerne finde et sted med fred og ro.

Jeg elsker farver

En rigtig feel good kighuls-bog for de mindste, hvor man kan lære alle regnbuens farver at kende og møder de sødeste dyr der bager, tegner hjerter og giver bløde bjørnekram.

Elmer kig og find - farverne

Gå på opdagelse med elefanten Elmer, der på hvert opslag i bogen skifter farve. Udover at finde Elmer er der 4-5 finde- og tælleopgaver på hvert opslag, hvor man sammen kan gå på opdagelse og finde alt fra små fugle med forskellige mønstre, tælle antallet af bier og finde de farvede bamser.

10 små tissepotter

Skøn billedbog på rim, der fortæller om ti dyreungers besvær med at tisse og hvordan potten hjælper dem med det. For børn der bruger potte - eller skal til at lære det.

Mine dyr: Papbøger med håndtag og På farten

fine pegebøger med hank, som man kan tage med hvor-som-helst. "Mine dyr" om dyr i forskellige miljøer og "På farten" om transportmidler og ting, man bruger, når man er af sted.

Min sjove bondegårdstur

En sjov papbog formet som en traktor med vogn om alle de dyr man kan møde på bondegården. Bogen har masser af flapper for de små fingre.

Hvem er jeg?: natdyr: Natdyr og Hvem er jeg?: havdyr: Havdyr

Gæt dyrene der gemmer sig bag flappen udfra rimet og et udsnit af et dyr.

Vi laver gymnastik

Sød historie om Anna der laver gymnastik sammen med de andre børn i børnehaven og pædagogen Mette. De danser til musikmed kulørte bånd, og når musikken stopper, skal Anna og vennerne stå stille som statuer. De balancerer på en bom og holder balloner i luften - de må ikke røre jorden. Børnene hopper fra ring til ring, og de kravler igennem tunneller og meget mere og slutter af med at slappe af.

25.06.20