De bedste nye bøger fra maj for de 3-6 årige

Lækre nyheder til børn der er noget for næsten enhver smag. Til dem der er vilde med seje maskiner og dyr og dinoer. Samt en klassiker til højtlæsning og en ny højtlæsningsserie om "Emil-Einstein" der hylder opfindsomheden.

Hver uge køber Københavns Biblioteker nye bøger. Herunder kan du læse om og bestille et udvalg af de bedste nye bøger.

Mange børn kan lide at nørde igennem med forskellige interesseområder som f.eks. maskiner og dyr og dinosaurer. for nogle børn er det bare en fase og for andre børn hænger interessen ved. 

Til fans af maskiner er bogserien om drengen Lasse og de seje køretøjer god. I historien om brandbilen har Lasse set en brandbil og den bliver han ved med at tænke på også når han skal lægge sig til at sove. Heldigvis kan Lasses mor lige fortælle en historie om dengang hun selv kørte brandbil og hjalp dyr ned fra høje træer og slukkede ildebrande i høje huse. Historien bliver Lasses godnathistorie.  I alle bøgerne i serien er det Lasses seje mor der lige kan fortælle en godnathistorie fra dengang hun selv kørte  politibil, lokomotiv mv.  På bøgernes sidste opslag er der henholdsvis politibil og slukningskøretøj vist med udstyr. og der flere i serien end dem du finder på listen herunder bl.a. om gravemaskine, politibil og lokomotiv. Find bøgerne i serien om Lasse og maskinerne her


God læselyst!