En tidsrejse gennem amerikansk litteratur

07.09.18
En spændende tidsrejse hvor du vil møde forfattere og fiktive personer og blive klogere på hvad der skabte den amerikansk litteratur, som du møder i dag.

Interesserer du dig for amerikansk litteratur? Er du nysgerrig på hvilke forfattere, der for alvor har haft betydning for litteraturen? Vil du vide mere om de tendenser, der har præget udviklingen?

Kan du svare ja til bare et af ovenstående spørgsmål, skal du tilmelde dig vores forløb om amerikansk litteratur. Du vil hver uge og syv uger frem modtage en mail, hvor du vil få viden om forfatter, perioder og tendenser. Du vil få forslag til litteratur og links til mere viden på nettet.

Læs mere og tilmeld dig her

Med "En tidsrejse gennem amerikansk litteratur" lancerer Københavns biblioteker et nyt koncept: "Bliv klogere på..." , som er et kortere temapakker af nyhedsbreve, som udsendes med et på forhånd fastlagt interval. Temapakkerne vil kunne tilmeldes i dag, i morgen og om et år og en hver ny tilmeldt starter med begyndelsen.

Temapakkerne kan, som "En tidsrejse gennem amerikansk litteratur" bestå af litteraturhenvisninger og læseanbefalinger eller det kan være introduktion og viden om bibliotekernes tilbud, f.eks. podcast.

 

Materialer
Spørg biblioteket