Skt. Pederstræde mod Vestervold, ca.1887 – 1918. Fotograf: Johannes Hauerslev, Københavns Museum

Oplev det gamle København på nettet

En samlet af sjove links, hvor du kan se og læse om, hvordan København var i gamle dage. Se f.eks. nye og gamle fotos, der er taget præcis det samme sted. Læs bl.a. førstehåndsskildringer fra kvindelige håndværkere og få gode tips til, hvordan man kan søge på sin egen families historie.

Hvordan så København ud i gamle dage?

Bag om København
Dyk ned i Københavns historie via vores podcast, gode bøger og registre om byen. (Københavns Biblioteker)

Se København – Før og nu
Se fotos fra bydelene og bland dem sammen med fotos fra nutiden. (Københavns Stadsarkiv)

København i 1000 år
Hør om Københavns historie gennem Københavns Museums nye podcastserie.

Københavns historie – 1160 til i dag (pdf)
Læs Københavns historie på 24 sider. (Københavns Kommune)

Kbhbilleder.dk
Udforsk over 100.000 billeder fra København og Frederiksberg. (Historie & Kunst)