Start the (pre)party: Pop-up læseklub om Tine Høegs "Tour de chambre"

Midlertidig online-bogklub giver dig chancen for at varme op til oktobers livestream med Tine Høeg – og for at få fingre i efterårets sorgmuntre bestseller.

Er du blandt de 499 lånere, der pt. står i kø til Tine Høegs ”Tour de chambre”? Eller blot de af os, der har et godt øje til efterårets sorgmuntre bestseller? Så har vi nemlig et eksklusivt fif til dig i oktober måned. D. 27/10 kan du opleve Høeg live på Københavns Hovedbiblioteks Facebook, men allerede nu inviterer vi vores abonnenter med til online bogklub-opvarmning – og frådseri i en bunke særligt reserverede eksemplarer af romanen. 

Online-bogsnak med bibliotekets bogorme

Forfesten begynder på Facebook, hvor vi håber at se dig i den private, midlertidige gruppe, hvor læseklubben holder til. Her diskuterer vi romanen, deler vores spørgsmål og gør klar til en fed livestream-oplevelse med refleksionsspørgsmål og sjove indlæg. Med i gruppen er bl.a. din trofaste nyhedsbrevsredaktør fra Nyt på hylderne samt værten på aftenen, som tager imod forespørgsler til interviewspørgsmål til Tine Høeg. Vi glæder os til at vende den fantastiske bog med jer!

Snedig forlomme: Få fingre i bogen

Ud over umistelige stunder i Facebookgruppen får bogklubmedlemmer en snedig lille forlomme i reserveringskøen. Mandag d. 5. oktober trækker vi lod om tre signerede eksemplarer af "Tour de chambre" blandt læseklubbens tilmeldte medlemmer. Herefter udlåner vi pr. først-til-mølle-princip 20 bøger til klubbens deltagere, så vi alle kan nå at læse bogen og diskutere den. NB: Du er naturligvis stadig velkommen, hvis du allerede har læst bogen eller skaffer den på anden vis – jo flere Høeg-fans, jo bedre!

Tilmeld dig pop-up-læseklubben og læs om, hvordan du kan få et eksemplar 

Nok snak; let’s start the (pre)party!

Vil du have flere tips til de mest nødvendige nyudgivelser på bibliotekets hylder? Tilmeld dig nyhedsbrevet "Nyt på hylderne".