Ny frivillig IT-Café

Har du flair for IT?

18.01.17
Er du god til IT (computere, internet, Ipad, smartphone, e-mail, NemID etc.) og har du lyst at hjælpe andre med at klare sig bedre ved tastaturet og på de digitale medier, er det måske lige dig vi mangler til bibliotekets nye IT-Café. Vil du gerne melde dig som frivillig eller høre mere om IT-Caféen, kontakt da bibliotekar Sonja Karlsen på mail: sonjak@kff.kk.dk, p.t. har vi ikke brug for frivillige, men vi sætter dig gerne på vores venteliste.

Islands Brygge Bibliotek har åbnet en IT-Café her i foråret og har allerede fået et par gode frivillige, men vi kunne stadig godt bruge et par stykker, der ville komme et par lørdage om ugen. Vi har brug for IT-kyndige frivillige udstyret med en god portion tålmodighed og allround  viden om mobiltelefoner, Ipads, tablets og bærbare PC-er, apps, downloads, fotos m.v .

Dine forudsætninger:

  • Erfaren bruger af internet, computere, tablets, NemID og smartphone.
  • En vis portion tålmodighed og glæde ved at hjælpe andre
  • Kunne tale og forstå dansk
     

Som det er nu, har IT-Caféen åben hver fredag fra kl. 10 - 12.

Du kan også komme forbi Islands Brygge Bibliotek på Njalsgade 15 i den betjente åbningstid eller kontakt bibliotekar Sonja Karlsen på mail: sonjak@kff.kk.dk, så vi kan få jeres mailadresse.

Vi svarer ikke længere på henvendelser i kommentarfeltet.

for at skrive en kommentar.

Kommentarer

Altså jeg synes selv, at jeg er rimelig god, eftersom at jeg har hjemmesiderne http://gadgetdanmark.dk og http://praktikjobs.dk som jo kræver lidt viden. Ved også meget om tablets og pc'er generelt.

Er der stadig behov?

Hej Christian.

Tak for din interesse. IT-cafeen begynder d. 5. maj, så vi har fået nogle kompetente frivillige, men du er velkommen til at kigge forbi biblioteket en dag, ringe til Sonja 33 66 32 30 eller skrive til sonjak@kff.kk.dk for nærmere information. Afløsning kan vi sikkert altid bruge. Vi forsøger os også med IT-cafe hver 3. lørdag formiddag, måske det var noget. Vh Sonja

Hej,
Er der stadig brug for frivillige til jeres IT Café? - Jeg driver forbrugermagasinet https://forbrugsguiden.dk , så jeg har ret stor teknisk viden, når det kommer til IT.
Jeg har desuden stor erfaring i informationssøgning, da mange af de forbrugertest jeg udarbejder på siden, kræver en stor stor informationsgennemgang og kritisk kildesans.

Hvis I stadig mangler folk, så kunne jeg måske godt være interesseret i at hjælpe lidt til engang imellem.

Hej Mia
Mit navn er Nikolaj og jeg vil høre om I stadig søger frivillige? Jeg har en del erfaringer med diverse IT-kendskaber, og har tidligere undervist ældre i brug af tablets, computere og smartphones. Til dagligt sidder jeg med projekterne https://testfabrikken.dk/ og https://sov-bedre.dk/ som gør mig selv til lidt af en computernørd. CMS-systemer er derfor også indenfor mine kompetencer. Du må endelig sige til hvis jeg kan bidrage med noget.

Hej Nicolaj.

Tak for din interesse.

Hvornår på dagen kan du? Vi henvender os (tror vi) primært til ældre, og derfor har vi IT-cafe hver fredag mellem 10 og 12. Her kunne der nok bruges en ekstra person.

Jeg vil lige tage det op med Claus og John hvad de mener og om der er et behov for en "aftenåbning". 

Skriv til mig på sonjak@kff.kk.dk, så jeg kan få din email-adresse evt. dit telegonnr.

Venlig hilsen

Sonja Karlsen

 

der

 

Hej Kasper.

Jeg har da vist overset din henvendelse. Undskyld.

Skriv til mig på sonjak@kff.kk.dk, så kan vi lige skrive/tale videre om det.

Venlig hilsen

Hej Sonja

Da jeg har planer om at flytte til storbyen tænkte jeg at det kunne være en mulighed for at møde nogle nye mennesker, så jeg vil høre om det er noget i fortsætter med at tilbyde jeres borger for så vil jeg muligvis gerne hjælpe til.

Jeg har erfaring inden for den tekniske del med styrring af to net butikker https://theduck.dk & https://like2move.dk

Så hvis i også har dette tilbud næste år vil jeg gerne give en hånd med

Mvh Ivan

Hej.

Mangler i stadig nogle frivillige?

Jeg har arbejdet med IT i mange år, og driver bl.a. https://testmagasinet.dk https://stovsugerland.dk https://www.bygoghjem.dk - Så vil mene jeg har god erfaring med alt der har med computere og elektronik at gøre.

Mvh
Niclas Grünberger

Hej.

Mangler i stadig frivillige?

Jeg har mange års erfaring med it og internet brug, jeg driver bl.a. https://testmagasinet.dk https://stovsugerland.dk samt https://www.bygoghjem.dk

Så jeg vil mene jeg ville kunne hjælpe en del mennesker hvis de har problemer.

mvh

Niclas Grünberger

Hej Sonja.

Jeg har prøvet at skrive en kommentar, men lader ikke til at virke, så prøver her i stedet.

Hej.

Mangler i stadig frivillige?

Jeg har mange års erfaring med it og internet brug, jeg driver bl.a. https://testmagasinet.dk https://stovsugerland.dk samt https://www.bygoghjem.dk

Så jeg vil mene jeg ville kunne hjælpe en del mennesker hvis de har problemer.

mvh

Niclas Grünberger

Sider

Spørg biblioteket