'Giv lyd' - uddrag af ungdomsromaner

26.04.16
Podcast # 7 i serien ’Giv lyd – åbne studier på Hovedbiblioteket’

Download direkte

RSS  eller iTunes

Denne gang præsenterer vi uddrag af 2 ungdomsromaner.

Første uddrag er Jette Rydahl Sørensen med romanen 'Lokket' - som kan lånes på bibliotekerne.
Historien handler om Johan som går i 8. klasse. I bogens start vender hans barndomsven Julie tilbage til Amager efter et år på Fyn. Julie har altid været dominerende i deres venskab, men nu har hun også fået former, så hendes magt over Johan er ikke blevet mindre.

Andet uddrag stammer fra romanen ”Rejsen til Nørrebro” af Vibeke Bruun Arildsensom kan lånes på bibliotekerne.
Romanen følger Hansine og Peter i deres første tid på Nørrebro. Det er et kig ind i storbyens baggårde, natteliv, arbejdsliv og ungdomsliv for hundrede år siden. Men romanen kunne sagtens foregå i dag, den handler om at klare sig på trods af svære kår. ”Rejsen til Nørrebro” er en selvstændig fortsættelse af romanen ”Sommeren på Carlsholm”, som handler om nogle unge, bl.a. Hansine og Peter, på det fiktive danske gods, Carlsholm.

Bestil til en tur i studiet
Har du selv lyst til at prøve kræfter med et studie og en mikrofon har du muligheden hver torsdag kl. 17-18 - og den sidste torsdag i måneden kl. 17-19, hvor du kan kigge forbi og læse egne digte, noveller, historier eller storytelle dig gennem ca. 10 minutter.

Du skal dog bestille tid på lydavisen@gmail.com, så vi er sikre på at der er plads i studierne.

Vi redigerer og podcaster løbende indslagene og udgiver dem her:

RSSiTunes og  bibliotek.kk.dk/lyd.

Dit indslag skal selvfølgelig være skrevet af dig selv og må ikke være af kommerciel natur, injurierende, racistiske eller på anden vis i strid med lovgivningen.

Hent reklamespottet for 'Giv lyd'

Følg med på facebook - og få oven i hatten tips til gode lytteoplevelser.

Billede af et lydstudie på Hovedbiblioteket

Musik:
"Raw" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0