YAS på tur

04.12.17
Yas #4: Pigerne bag podcastserien YAS har i denne episode forladt Københavns Hovedbiblioteks lydboks, og befinder sig i stedet på forlaget Høst og Søn.

Her får de sig en snak med to af forlagets ansatte om, hvordan det er arbejde på et forlag. Hvordan man vælger man f.eks. bøger og forsider, og kan unge få indflydelse på det der udgives.

Du får i denne episode masser af inspiration til bøger du kan ønske dig til jul eller læse i juleferien.

Young AdultS, eller bare YAS, er en podcastserie fra Københavns Biblioteker, hvor ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til.

Varighed: 21:03
Produceret af Emilie Bernt Haag

Download direkte
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Én gang om måneden kommer du i  godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der  gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.

Podcastserien 'Young AdultS - YAS'