Podcastserien 'Bag om København'

Bag om København - Podcast

17.04.18
Podcast-serien ’Bag om København’ (og omegn) tager dig med tilbage i den københavnske historie og beretter om personer og begivenheder, der har været med til at forme byen… eller som bare fortæller en rigtig god historie. Ofte tages der udgangspunkt i byens bagside, den mørkere del af Københavns historie.

Se i øvrigt også bibliotekernes lokalhistoriske satsning af samme navn 'Bag om København' - Temaside

Se alle episoder   ----   eller du kan se en mere overskuelig oversigt (og hente enkelt-episoder via RSS-feed)

Podcasten udkommer én gang om måneden, men hvis du vil være sikker på at du får det nyeste afsnit, kan du abonnere via

RSSiTunes