Podcast om podcast - Podcast-anbefalinger

Af Københavns Biblioteker
07.05.15
Er du aldrig kommet i gang med at podcaste eller savner du lytterinspiration, så lyt til personlige anbefalinger fra bl.a. Tim Hinman (Third Ear) og Susanna Sommer (Freelancer radioproducent).

<Tilbage til temasiden LYD

Lyt til podcasten online eller download den til din afspiller.

Er du altid på udkig efter nyeste viden inden for teknologi? Kan du ikke få nok af litteratur-nørderi? Eller kan du bare godt lide gode historier? På nettet findes et hav af podcasts, som både kan underholde og gøre dig klogere. Københavns Biblioteker har produceret to små podcasts til dig, som aldrig er kommet i gang med at podcaste.

I denne podcast får du et hav af relevante anbefalinger - både fra os og fra prominente radiofolk. De medvirkende er:

Tim Hinman fra Third Ear

Otto Lerche fra Mennesker og Medier på P1

Susanna Sommer - Freelance radioproducent for bla. P1.

Torben Sangild fra Wiki-værkstedet på 24syv

Lyt også til vores podcast om podcast her, hvis er på udkig efter en introduktion til podcast-mediet.

Husk du kan følge Københavns Biblioteker LYD på facebook

Kendingsmelodi: enoe / CC BY 2.5