Podcastserien 'Bag om København'
Pigerne bag YAS

Shakespeare og kulturforskelle mellem USA og Danmark

02.07.19
Gertrud er kommet tilbage fra et helt år på high school i Texas. Vi taler derfor om hvordan ungdomskulturen er forskellige i USA og Danmark - både ift. skole, fester og at få venner.

Derudover diskuterer vi Shakespeare og hvorfor hans tekster stadigvæk er så populære - vi har nemlig været inde og se "Shake" i H.C. Ørstedsparken, som er en nyfortolkning af Shakespeares Don Juan.

Varighed: 26:38
Produceret af Emilie Bernt Haag/Kultur Ø

Afspil/download
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Se alle episoder   eller   hent dem her, hvis du ikke ønsker at abonnere.

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Du kan også lytte til YAS på Spotify.

Young Adults, er en podcastserie for unge, af unge, hvor ungdomsliv og ungdomskultur diskuteres.
I hver episode tager vi fat i en kulturoplevelse - et teaterstykke, litteratur, musik, en film, et museumsbesøg, en demonstration eller noget helt andet, og ud fra det taler vi om alt fra klimadebat, sociale medier og stress i skolen til kærlighed, ensomhed, og angst.

Podcasten er produceret af Kultur Ø og Kultur S, en del af Københavns Kultur- og Fritidsforvaltning