Valg i Tyrkiet: Tyrkiet - hvad nu?

12.11.15
En del af Hovedbibliotekets arrangementer bliver nu podcastet! Hør den spændende debat om Tyrkiets fremtid.

Hovedbiblioteket havde sat tre af Danmarks førende Tyrkiet-kendere; Pola Rojan Bagger, Daniella Kuzmanovic og Mathias Findalen Bickersteth i stævne til en aktuel debat som opfølgning på valgresultatet.

Billede fra arrangementet: Valg i Tyrkiet: Tyrkiet hvad nu?

Debatten fokuserede både på landets indenrigspolitiske spændinger og dets rolle på internationale scene, hvor Tyrkiet i den grad er placeret i en central rolle – i forhold til EU, krisen i Mellemøsten og på mange andre planer, og publikum deltog ivrigt i debatten.

Arrangementet blev optaget til podcast-serien: 'Lyden af Hovedbiblioteket'.

Tid: 1:45:47

Du kan downloade direkte eller abonnere på 'Lyden af Hovedbiblioteket: RSS eller iTunes

Følg Københavns Hovedbibliotek på facebook og bliv opdateret på Hovedbibliotekets aktiviteter.

eller følg Københavns Biblioteker - LYD, hvis du vil inspireres til gode lytteoplevelser.

Musik/intro:
"Dirt Rhodes" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0