YAS læser filmatiserede bøger

08.02.18
YAS #6: I denne episode af YAS, diskuterer vi forholdet mellem bøger og film. Hvornår synes vi, at der er et godt match mellem bogen og filmen, og hvornår synes vi, at en bog ikke skal filmatiseres.

Vi taler om, hvad der sker, hvis man læser bogen før man ser filmen, og hvilke situationer filmen har fordele frem for bogen. Har nogle genre lettere ved at blive filmatiseret og hvad er forskellen på oplevelsen af at læse en bog og oplevelsen af at se en film?

Young AdultS, eller bare YAS, er en podcastserie fra Københavns Biblioteker, hvor ungdomslitteraturen diskuteres af dem den er skrevet til.

Varighed: 29:00
Produceret af Emilie Bernt Haag

Download direkte
RSS eller iTunes
Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Én gang om måneden kommer du i  godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der  gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.

Podcastserien 'Young AdultS'