Podcastserien 'Young AdultS, YAS'

YAS. Litteratur fra virkeligheden og Kulturborgmesteren

17.04.18
YAS #8. I denne episode af YAS, er vi taget hen på Kulturborgmesterens kontor, for at deltage i Kbh Læser-arrangementet "Lig og Lyt". Her skal vi møde forfatter Alen Meskovic, som har skrevet en roman der bygger på virkeligheden. Derfor skal vi høre om hans opvækst som flytning fra Boisen til Danmark, og hvordan hans farfars liv danner ramme om hans roman.

Efterfølgende taler vi med kulturborgmester Niko Grünfeld om arrangementet, om litteraturoplevelser man måske ikke ville vælge selv, men som overrasker og om de fortællinger der ligger bag en bog.

Varighed: 15:48
Produceret af Emilie Bernt Haag

Download direkte
RSS eller iTunes

Eller skriv 'Young AdultS - YAS' eller bare 'YAS' i søgefeltet i iTunes eller din podcast-app

Har du brug for en podcast til din android-smartphone (iphone har en 'medfødt'), kan du finde et stort udvalgt på Subscribe on Android

Én gang om måneden kommer du i  godt selskab med Karoline, Astrid og Gertrud, hvor de tager fat på emner og forfattere, der  gør noget ved dem, ved deres syn på dem selv og deres opfattelse af verden.