Invitation

24.10.18
Torsdag d. 25. oktober kl. 16-20 er der åbningsreception på det nye Blågårdens Bibliotek - og du er inviteret!

Som den opmærksomme borger og biblioteksbruger ikke har kunnet undgå at bemærke, er der sket store forandringer på Blågårdens Bibliotek den sidste måneds tid. Vi har rodet og larmet, rykket rundt og bygget om, og nye initiativer og aktiviteter er sat i søen. Biblioteket er nemlig i gang med at teste og udvikle fremtidens bibliotek på Blågården og genskabe det som et trygt og levende samlingspunkt i vores boblende bydel. Og det skal da fejres!

Kom og indtag dit nye, forbedrede bibliotek. Der vil være koncerter, dj’s, oplæsning, musik og fortæller til børnene, workshops, udstillinger og meget andet for både børn, unge og voksne. Og selvfølgelig serverer vi også snacks og lokale drikke. Sæt et stort kryds i kalenderen og kig forbi - det bliver hyggeligt og herligt, og vi vil så gerne se dig!

16.00: Chefen vender plader

17.00: Koncert / Kristian Harting

18.00: Lytteklubben: “dj’s fra biblioteket” 18.40: Forlaget Escho og Poesiens Hus / Jonas Okholm Jensen 19.00: Koncert og pladerelease / Rumpistol

1. sal/børnebiblioteket 16:00: Laura Kamis Wrang fortæller historier 16.30: Børnevinyler på rejsegrammofon

Desuden: lokalbrygget sodavand fra FRAK, te-ceremoni, udstillinger i samarbejde med lokale gallerier, tegneserie-workshop - og rigtig meget mere!

Læs mere og se det fulde program på https://kulturn.kk.dk/artikel/blaagaardens-bibliotek-inviterer-til-aabningsreception