Nye betjeningstider på dit lokale bibliotek

21.02.20
Fra den 1. marts 2020 får vi nye betjeningstider på bibliotekerne i Valby, Vanløse, Vesterbro, Vigerslev og Sydhavnen. Åbningstiderne fortsætter uændret.

Når du næste gang besøger dit lokale bibliotek, så skal du være opmærksom på, at vi med virkning fra den 1. marts 2020 får nye betjeningstider på Valby Bibliotek, Kulturstationen Vanløse, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Vigerslev Bibliotek og Sydhavnens Bibliotek.

De nye betjeningstider er:

• Mandag-torsdag kl. 14.00-18.00
  • Fredag kl. 14.00-16.00 (dog ikke fredag den 6. marts 2020)
  • Lørdag kl. 10.00-14.00

Har du brug for hjælp fra en bibliotekar uden for disse tidsrum, er du meget velkommen til at ringe til Biblioteket Online på telefon 3366 3000, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dine spørgsmål.

Du kan også få hjælp via betjeningsskærmene på bibliotekerne, hvor du bl.a. kan foretage videoopkald til Biblioteket Online.

Bemærk at der ikke er ændringer til åbningstiden, hvor du har adgang til bibliotekets tilbud. Læs mere om åbnings- og betjeningstiderne her: