14-dages lån bliver til 28-dages lån

28.03.22
Fra april og fremover udvides lånetiden på 14-dages lån til 28 dage. Samtidig udvides konceptet med 10 nye kategorier, så der bliver mange flere nye bøger at vælge imellem.

Der er godt nyt til ivrige læsere og storforbrugere af bibliotekernes 14-dages lån. Københavns Biblioteker udvider konceptet med 10 nye kategorier og udvider lånetiden fra 14 til 28 dage. Udstillingsbøgerne kan fortsat hverken reserveres eller fornys, men giver i stedet mulighed for at springe reserveringskøen over.

De 10 nye kategorier har hver sit ikon, som bl.a. skal gøre det lettere at få inspiration til sin næste gode læseoplevelse og samtidig danne bro mellem de fysiske udstillinger og digitale bibliotekstilbud.

Her er de 10 nye kategorier:

• Bestsellere og anmelderdarlings
  • Nye mordsager og nervepirrende thrillers
  • Historiens store dramaer og gribende slægtsromaner
  • Søde og charmerende læsestunder
  • Staff picks and bestsellers
  • Populærvidenskab
  • Livsstil
  • Debat og samfundsaktuelle nyheder
  • Kogekunst
  • Blød strik og DIY-projekter

Gå på opdagelse i de nye kategorier på siden 'Nye bøger'

Hvornår sker ændringen på mit bibliotek?

I slutningen af marts og i løbet af april kommer minimum 2 ud af 10 kategorier ud på alle Københavns Biblioteker. Det vil fortrinsvis være de to kategorier ”Bestsellere og anmelderdarlings” og ”Nye mordsager og nervepirrende thrillers”, der kan være enkelte undtagelser.

Brugerne vil møde et større udvalg af kategorier på nyindrettede biblioteker, hvor der bliver mere plads til bogudstillinger. Alle Københavns Biblioteker nyindrettes i løbet af 2022-2023.

Du kan opleve alle 10 kategorier allerede fra 1. april på følgende biblioteker: Københavns Hovedbibliotek, Østerbro Bibliotek og Øbro Jagtvej Bibliotek.

Bliv førstevælger til de nye bøger

Tilmeld dig nyhedsbrevet ’Førstevælger’ og få direkte besked om de nyindkøbte bøger inden for hver kategori og dermed mulighed for at få fingrene i de nyeste bøger først.

Førstevælger

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en forlomme

Få besked om de nyeste bøger direkte i din mailbakke!

Få de nyeste bøger og litterære trends direkte i din mailbakke!