Christine Nederlund

Bibliotekar
Afdeling:
Telefon:
+45 2156 9981

Jeg er en læsehest, og jeg holder især af historiske romaner og krimier samt biografier og noveller. Og så er jeg vild med at pushe gode bøger. Noget af det bedste er, når jeg får positive tilbagemeldinger fra glade læsere, som vil ha’ flere læsetips.

Jeg har i mange år købt først lydbøger, senere romaner og anden skønlitteratur til hele København og glæder mig nu til at købe faglitteratur fra årsskiftet 12/13. Jeg er også med til at lave den hyggelige LitteraturQuiz på Kruts Karport.

 

 

 

Seneste indlæg

 • Nyt klassisk - april 2017

  Nyt klassiskTirsdag 2. maj 2017af Christine Nederlund

  Et udvalg af månedens indkøb

  Læs mere
 • Nye noder - marts 2017

  Nye noderTirsdag 11. april 2017af Christine Nederlund

  Reggae grooves til elbas, Kuhlaus Rondoer for klaver, orgelsonater af Johann Adolph Scheibe samt groove studies for trommer.

  Læs mere
 • Ny skønlitteratur - uge 15 2017

  Ny skønlitteraturTirsdag 11. april 2017af Christine Nederlund

  Nye digtlæsere kan begynde her med Julie Sten-Knudsens digtsamling Spor efter fugle. Digtene er skrevet i et enkelt men smukt sprog og indeholder flere fine betragtninger. Frederik Svindlands kortroman Pelargonie er en opvækstroman uden handling, men fyldt med smukke beskrivelser af indtryk, sanser og det at være barn. Og så har vi en krimi-debut og en afdæmpet skilsmisseroman samt den anmelderroste Velsignelser af Caroline Albertine Minor, der er en række noveller om sorg og sorgbearbejdelse. Om at miste og at finde trøst.

  Læs mere
 • Nyt klassisk - marts 2017

  Nyt klassiskTirsdag 4. april 2017af Christine Nederlund

  En blandet landhandel fra os til jer: Den russiske baryton Dmitri Hvorostovsky som måtte aflyse alle optrædender inkl. rollen som Eugen Onegin på The Metropolitan Opera til sommer, pga en hjernesvulst. György Kurtág er en rumænsk-født ungarsk komponist af samtidsmusik. Danske Ulrik Vesti har i de senere år specialiseret sig i at spille udelukkende improviseret musik og egne originale værker. Den franske pianist David Fray er kendt for sine fine musikalske fortolkninger og sin excentriske optræden. Christina Pluhar, østrigsk harpenist og komponist der blander barokmusik med jazz og folkemusik fra Sydamerika til Sicilien. Mauricio Kagel var en argentinsk/tysk komponist, hvis navn frem for alt er knyttet til fænomenet instrumentalteater, som i en eller anden form forbinder musik eller musikinstrumenter med gestik eller scenisk aktion. Og en liveoptagelse fra Royal Festival Hall i London af vores egen Carl Nielsens Koncert for fløjte og orkester. God fornøjelse.

  Læs mere
 • Ny skønlitteratur uge 11 2017

  Ny skønlitteraturTirsdag 14. marts 2017af Christine Nederlund

  Så er de her endelig, de meget omtalte - og meget forskellige udgivelser: Transfervindue af Maria Gerhardt, også kendt som dj Djuna Barnes og den amerikanske debutant Nathan Hill med Niksen. Og så en god stak bøger fra rundt omkring i verden, både Europa og længere væk samt en genudgivelse af Agota Kristofs mesterværk Det store stilehæfte.

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366