Pernille Hartfelt

Seneste indlæg

 • Nye børnebøger - uge 6 2018

  InspirationTirsdag 13. februar 2018af Pernille Hartfelt

  Sjov billedbog på rim om at tælle: "Ti lækre pølser". Pølserne steger på en pande. De vil ikke spises så de stikker af sammen to og to. The last jedi Star wars bøger og spændende titler for unge og letlæsningsbøger om Gulddreng, MGP og Gareth Bale. God fornøjelse!

  Læs mere
 • Nye børnebøger - uge 5 2018

  InspirationTirsdag 6. februar 2018af Pernille Hartfelt

  Spændende fagbøger om nordiske guder, naturvidenskab og plastikaffald der ender i havene. En række længe ventede 2'ere til flere serier eksempelvis til Line Kyed Knudsens "Heksens forbandelse" og James Dashners "Dødsdoktinen". Samt helt nye seriebegyndelser f.eks. "Onkel Knoglespringer fortæller" af Benni Bødker og "Mister Georg" af Katrine Marie Guldager. God fornøjelse!

  Læs mere
 • Nye børnebøger - uge 4 2018

  InspirationTirsdag 30. januar 2018af Pernille Hartfelt

  Træn din hjerne med bogen "Hjælp Tim med at huske 10 ting" bliv klog på kræfter og tyngdekraft og naturvidenskab med den smukke billedbog "Fugl bygger rede" og bekæmp de mørke tanker med positiv tænkning med billedbogen "Hvordan du bekæmper mørke tanker".

  Læs mere
 • Nye børnebøger - uge 3 2018

  InspirationTirsdag 23. januar 2018af Pernille Hartfelt

  Flot fagbog om sten og mineraler, letlæsnings hits til børn der lige har knækket læsekoden. Samt en spændende og alternativ Frankenstein fortælling: Menneske-maskinen: die Mensch-Maschine af Henrik Einspor: om Hans Franke, en tysk jagerpilot, som styrter ned i slutningen af 2. verdenskrig i skov tæt ved Teufelberg, her han havner i kløerne på den gale videnskabsmand doktor Totenkopf og hans pukkelryggede assistent dværgen Grim, der prøver at udvikle et våben, der skal vende krigslykken for Hitler og nazisterne.

  Læs mere
 • Nye børnebøger - uge 2 2018

  InspirationTirsdag 16. januar 2018af Pernille Hartfelt

  Denne uge byder blandt andet på to nye gå-på-opdagelse-bøger om På opdagelse rummet og På opdagelse under jorden. Og til fodboldfans: en ny bog om en af Danmarks største kvindelige fodboldspillere: "Pernille Harder: Pigen der ville være verdens bedste fodboldspiller".

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366