Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Familier
Børn

Læs & Løjer - Grøntsagsvenner

27.04.24
Lav din egen venneflok til weekenden - Vi lover at den bliver mærkelig... og sjov!

Med rulleøjne, foam clay og kreadimser laver vi frugter og grøntsager med fantasifulde personligheder, lige til at tage med hjem og lege med. En skide skarp Squash? en ærlig og kærlig kartoffel? eller en nuttet og nørdet nektarin? Kun fantasien sætter grænser.

Vi tager udgangspunkt i bogen “Den er fin appelsin” af Marianne Iben Hansen. Hun er en af danmarks helt store rimsmede og i sin fantastiske lille bog om frugter og grøntsager, danser bananerne ballet og champignonerne er dybt fornærmede over ikke at få en mere markant rolle i historien. Vi lader os inspirere af Zarah Juuls vilde illustrationer i bogen, og ser om vi kan hjælpe frugt og grøntsager til live som hende. Lørdagens workshop bliver både hyggelig, sjov og sprogligt eksperimenterende.

Tilmelding er ikke nødvendig og workshoppen passer til familier med børn fra 4 år og op.

 

Hold øje med vores nye koncept Læs & Løjer om lørdagen.

Vi læser højt af børnebibliotekarernes favoritter og udfolder os kreativt sammen imens, med temaer fra udvalgt litteratur. Læs & Løjer inspirerer familier til hvordan man derhjemme kan udvide sine favoritbøgers universer og få timevis af hygge og leg ud af de gode historier.

Børneteamet på Kulturstationen Vanløse glæder sig til at se jer.

 

Hold øje med de næste Læs & Løjer

Se mere her om Læs & Løjer med påklædningsbiller i maj

Se mere her om Læs & Løjer med Festlige penselstrøg i juni

Materialer