Under Taget 2. sal
Børn

Musik*Krop*Sjov for børn mellem 1½ til 3 år

26.02.22
Kom til Musik*Krop*Sjov, hvor Lotte Tænner laver aktiviteter som stimulerer dit barns sproglige, motoriske og kognitive evner ved hjælp af musik og sanglege.

Vi synger, trommer, danser og leger sammen. Vi spiller musik, synger sanglege og bruger hele kroppen. Det er nemlig vigtigt at stimulere børnenes sproglige, motoriske og kognitive evner i de tidlige år, da børnenes evne til at tilegne sig læring senere i livet, bliver markant styrket. Det er smaddersjovt! Forældre er også meget velkomne.

Lotte Tænner er rytmepædagog og har sunget og lavet teater både med og uden børn gennem hele sit liv. Hun har arbejdet med musik og bevægelse på et væld af institutioner.

Musik*Krop*Sjov er et løbende tilbud, så kig efter flere datoer, hvis det ikke lige passer med denne dag.

Musik*Krop*Sjov er et samarbejde mellem Sydhavnens Bibliotek og Børnekulturstedet Karens Minde.

Find flere lignende arrangementer her: