Sæt dine reserveringer på pause

Her kan du finde en vejledning til, hvordan du kan sætte dine reservationer på pause i en selvvalgt periode.

Du kan sætte dine reservationer på pause i en periode, så du ikke skal hente reserverede materialer, hvis du er bortrejst. Når dine reservationer er sat på pause, mister du heller ikke din plads i køen.

TIP: Vær opmærksom på, at hvis din reservation allerede er undervejs, inden din pause begynder, vil den ikke kunne stoppes i at nå frem. For at undgå det, kan du sætte din fraværsperiode til at begynde 7 dage tidligere.

Begynder din ferie f.eks. den 9. juli, skal din fraværsperiode starte den 2. juli.

Skulle det alligevel ske, at du modtager en reservation, mens du er væk, er der ikke andet at gøre end at reservere materialet igen.

Sådan sætter du dine reserveringer på pause:

1. Log ind på "Min konto"

Log ind på bibliotek.kk.dk:

Viser hvor man logger ind på hjemmesiden

Gå til "Min konto":

2. Ret din brugerprofil

Vælg "Brugerprofil":

Viser hvor man finder brugerprofil

Find feltet "Sæt reserveringer på pause":

Viser hvor man sætter reserveringer på pause

3. Vælg en pauseperiode

Sæt en start- og en slutdato i de to dato bokse, for den ønskede pause og afslut ved at vælge "Gem" nederst på siden:

Særligt om fjernlån:

Fjernlån kan du ikke sætte på pause i ferien, så du kan være nødt til at genbestille materialer efter din ferie.