Sæt dine reserveringer på pause

Du kan sætte dine reserveringer på pause i en periode, så du ikke skal hente reserverede materialer, hvis du er bortrejst.

Generel info:

Vær opmærksom på, at hvis din reservering allerede er undervejs, inden din pause begynder, vil den ikke kunne stoppes i at nå frem. For at undgå det, kan du sætte din fraværsperiode til at begynde 7 dage tidligere.

Begynder din ferie f.eks. den 9. juli, skal din fraværsperiode starte den 2. juli.

Skulle det alligevel ske, at du modtager en reservering, mens du er væk, er der ikke andet at gøre end at reservere materialet igen. Fjernlån kan du ikke sætte på pause i ferien, så du kan være nødt til at genbestille materialer efter din ferie.

Sådan sætter du dine reserveringer på pause:

1. Log ind på "Min konto"

Log ind på bibliotek.kk.dk:

Gå til "Min konto":

2. Find dine reserveringer

Klik på "Brugerprofil":

Find feltet "Sæt reserveringer på pause":

3. Vælg en pauseperiode

Sæt en start- og en slutdato for den ønskede pause og afslut ved at klikke på "Gem" nederst på siden: