Kun for medlemmer
Foredrag og debat

Historieklubben Amager 3: Besøg i den jødiske synagoge i Krystalgade

02.12.19
Tag med Historieklubben Amager på et spændende besøg i den jødiske synagoge i Krystalgade

Rundvisning i Den Jødiske Synagoge

Der har siden slutningen af 1600-tallet - hvor de første jøder slog sig ned i København – været flere synagoger rundt om i byen. Oftest var synagogerne indrettet i private hjem – og først så sent som i 1833 kunne jøderne rykke ind i et bedehus bygget til formålet.

De fleste københavnere kender udmærket til og har sikkert ofte gået forbi synagogen på Krystalgade. Men det er nok de færreste, der ved, hvad der helt præcist gemmer sig bag de nyklassicistiske mure.  Historieklubben på Amagers medlemmer får nu chancen for at få stillet nysgerrigheden – og indbydes hermed til en eksklusiv rundvisning.

Vigtig information til medlemmer af Historieklubben Amager

NB! Til arrangementet i den jødiske synagoge i Krystalgade, er der obligatorisk tilmelding senest 2 uger før arrangementet på mail til Morten - movern@kk.dk.

Der er IKKE adgang til synagogen uden tilmelding!

Om Historieklubben Amager

Historieklubben Amager laver 6 arrangementer om året. Du kan købe adgang til de enkelte arrangementer for 50 kr., eller du kan købe et medlemsskab med adgang til alle 6 arrangementer for 150 kroner.

Find medlemskabet på billetto