Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Tilmeld
Foredrag og debat

Rockforedrag: Bob Dylan

10.10.19
Kom og bliv klogere på Bob Dylan, His Bobness, Zimmie ..

Bob Dylan: Forever young?

Med 78 leveår og en 58 år lang karriere bag sig er der nok mange, der tager Dylan for givet. Thomas Ulrik Larsens koncertforedrag om Dylan gør holdt ved nogle af de de steder, hvor sangskriveren knuste verdens billede af ham og gjorde præcis det, ingen forventede eller ønskede: Folk-musikeren, der satte strøm til hegnet i 1965. Samfundskritikeren, der blev genfødt kristen i senhalvfjerdserne. Bohemen, der kickstartede Farm Aid i 80’erne. Enspænderen, der pludselig blev bandmedlem i Travelling Wilburys. Sangskriveren, der overhalede romanforfatterne og modtog Nobels litteraturpris.

Koncertforedraget om Bob Dylan har været et hit landet over, og det rummer en bredde, der gør det velegnet som introduktion til Bob Dylan. 

Om Thomas Ulrik Larsen

Thomas Ulrik Larsen er foredragsholder, sangskriver, musiker, underviser og musikjournalist. Thomas’ foredragsvirksomhed er blevet mediedækket i blandt andet DR P4, DR P1 (Kulturnyt), DR P6 Beat, DR P5, Radio 24syv, Politiken, Månedsmagasinet Psykologi, Musikeren (fagblad for professionelle musikere) og på den officielle Pink Floyd-hjemmeside www.whypinkfloyd.com. I seks år var han kapelmester i The Pink Floyd Project, et af de mest velrenommerede Pink Floyd-coverband i Europa.

Spørg biblioteket