Fotograf : Natascha Rydvald

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Sted
Københavns Hovedbibliotek
Krystalgade 15
1172 København K
Arrangører
Målgruppe
Voksne
Litteratur og lyrik

MÅNEDENS FORFATTER juni / Eva Tind

22.06.23
Kig forbi Københavns Hovedbibliotek, når Eva Tind d. 22. juni optræder som ’MÅNEDENS FORFATTER’

”Det var en helt almindelig tirsdag i august, jeg modtog et anbefalet brev fra Korea om min ukendte bedstefars død. Jeg måtte læse det flere gange for at være sikker på, at det var sandt: Min hal-aboji var gået bort. Det virkede absurd, at det først var efter hans død, det lykkedes ham at række en usynlig hånd ind i min verden for at trække mig tværs over kloden fra Danmark til Korea” – Citronbjerget

Eva Tind er netop nu aktuel med den anmelderroste roman ”Citronbjerget”, der handler om kvinden Sui, som uden helt at kunne forklare hvorfor forlader sin mand. Og da hun modtager et brev om, at hendes ukendte bedstefar har ladet hende arve en hytte på Citronbjerget, beslutter hun sig for at rejse fra Danmark til Korea.

Om forfatteren:

Eva Tind, født 1974, debuterede med digtsamlingen ’do’ i 2009 og modtog Klaus Rifbjergs Debutantpris fra Det Danske Akademi. Siden har hun udgivet fire romaner, to digtsamlinger og et portræt af stumfilmskuespillerinden Asta Nielsen – ’Astas skygge’ (2016). Hendes roman ’Ophav’ (2019) blev nomineret til DR Romanprisen, og med sin seneste roman, ’Kvinden der samlede verden’ (2021) om zoologen fik Eva Tind sit folkelige gennembrud.

Der er fri adgang til arrangementet og alle er velkomne.

Bedste hilsner Ellen / Københavns Hovedbibliotek

Materialer