Om Ørestad Bibliotek

Ørestad Bibliotek er et kombineret folke-og skolebibliotek ligesom vi fungerer som bibliotek for Ørestad Gymnasium.

Read the Presentation in English

Bøger, arrangementer, It og plads

Folkebiblioteket rummer alle de samme tilbud som folkebibliotekerne generelt står for - og for Ørestads borgere betyder det masser af arrangementer, især for børn og familier, en stor samling af magasiner og tidsskrifter, en udvidet anvendelse af IT og virtuelle tilbud samt smukke lyse lokaler med plads til at lege, være og studere i.

Vores materialesamling er en del af Københavns bibliotekers fælles samling - og "alt" kan bestilles til Ørestad Bibliotek fra bibliotek.kk.dk eller bibliotek.dk

GÆLDER IKKE P.T. PGA. CORONA-RESTRIKTIONER: Der er mulighed for at benytte biblioteket hver dag, året rundt fra kl. 7 til kl. 22 (du kan åbne døren ved hjælp af den sorte boks ved døren, hvor du skal scanne stregkoden på dit sygesikringsbevis. Dette giver adgang til det selvbetjente bibliotek). Men hvis du kommer, når vi er her, vil vi møde dig med et højt niveau af faglighed og service.

Faglitteratur for børn og voksne er placeret på 1. sal og kun tilgængelig i den bemandede åbningstid.

 

Skolebiblioteket

Ørestad Bibliotek er bibliotek for Ørestad Skoles elever og eleverne bruger biblioteket sammen med deres lærere, ellers vores skolebiblioteksteam - og på egen hånd til at være i om eftermiddagen for at læse, lege eller spille.

Der er særlige forhold for skoleeleverne for Ørestad Skole ift. låneregler etc. men alle skoleelever er meget velkomne!

Ørestad Gymnasium er nabo til os og vi har indgået en aftale med gymnasiet om at varetage biblioteksfunktionen for eleverne fra Ørestad gymnasium.

I forbindelse med deres større skriftlige opgaver, når nye elever begynder samt når det er eksamenstid anvender eleverne i høj grad bibliotekets tilbud og vi møder dem med biblioteksintroduktioner, hjælp til søgning og fremfinding af materialer etc.

Efter skoletid benytter eleverne biblioteket på egen hånd og opholder sig ofte på biblioteket i grupper for at læse, lave lektier - og hygge.

Alle gymnasieelever, også fra andre gymnasier, er naturligvis meget velkomne.

 

Ørestad Bibliotek - et læringsbibliotek med liv i!

Eftermiddagene på Ørestad Bibliotek er fulde af liv og glade dage - og vi bestræber os på at sikre, at der er plads til de fleste. På førstesalen kan man i nogen grad finde et roligt studiemiljø, til alle vores brugere.

 

Vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen!

Mange hilsner personalet

 

Ps. Ørestad Bibliotek er et af Københavns nyeste biblioteker og vi åbnede 21. maj 2012 (formel åbningsdag: 7. juni 2012).

Read the presentation of Ørestad Public Library in English.