Forny dine lån på hjemmesiden

Vejledning til at forny lånte materialer på hjemmesiden.

Sådan fornyer du dine lån:

1. Log ind på bibliotek.kk.dk

Log ind knappen på hjemmesiden

Når du er logget ind, får du adgang til din lånerstatus:
    Oversigt over lånerstatus
  2. Klik på "Lån"

Klik på bjælken "Lån", så kommer du til en oversigt over, hvad du har lånt på biblioteket. Øverst ser du eventuelle lån, som har overskredet seneste afleveringsdato, og derefter følger resten af dine lån.

3. Vælg det lån du ønsker at forny

Markér den firkantede tjekboks ud for lånet for at forny et lån:

Viser markering af lån der skal fornys
  4. Klik på ’Forny valgte’ eller 'Forny alle':

For at forny enkelte lån skal du vælge "Forny valgte":

Boksen til forny valgte

For at forny alle dine lån skal du vælge "Forny alle":

Boksen til forny alle

Du har kun mulighed for at forny et lån 2 gange. Hvis du får brug for endnu en låneperiode, bliver du nødt til at aflevere materialet på dit lokale bibliotek, hvorefter du kan låne det på ny.

Husk at du også kan bruge vores app "Biblioteket" til at forny dine lån på farten.