Børnebogcast nr. 6 - live fra Bogforum!

25.11.16
Den store Bogforum Special giver dig inspiration til nye læseoplevelser for og med ungerne og en følelse af at være der selv.

Du kan lytte til Live fra Bogforum her

Tid: 45:12 

I denne sjette udgave af Børnebogcast har vi været på Bogforum i Bella Center i København. Bogforum strækker sig over tre dage og er nærmest litteraturens årlige højtid. Læsere i alle aldre, forfattere, forlag og alle andre interesserede finder sammen i glæden over litteratur, og vi snakker med forældre og børn, om hvad de får ud af at tage på sådan en messe. Vi snakker også med Jan Kjær, forfatteren bag de populære Taynikma og Nomer bøger, og vi snakker med forlaget Jensen&Dalgaard, der udgiver mange forskellige, men meget smukke bøger. Der blev også tid til at høre lidt om hvad biblo.dk er for noget og hvad de kan tilbyde børnene. Sidst, men ikke mindst, snakker vi lidt med forfatter Inge Duelund Nielsen, der netop har udgivet Nannas nathistorier.

Alt i alt - en stemningsmættet øjebliksberetning fra litteraturens mekka, fyldt med inspiration til hvad I kan vælge at læse hjemme hos jer. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du vil gerne læse højt, men din 4 årige vil kun høre den samme bog igen og igen. Du har læst alle dem du kan huske fra din egen barndom, og hvad så nu?? Dit skolebarn skal læse 20 min. om dagen – men HVAD?? Og måske kræver det også lidt overtalelse? Og hvad er op og ned i al den forskning, hvordan finder man overhovedet ud af, hvad der virker?

Bibliotekar Julie Arndrup, der har 15 års erfaring som børnebibliotekar og ved hvad ungerne efterspørger, og Lisa Gardum Andersen, lærer, skolebibliotekar og master i børnelitteratur, der ved hvad der rører sig og kender forskel på skidt og kanel, guider dig trygt igennem de mange bøger der udgives hele tiden.

Lyt med på Børnebogcast, hvor vi snakker med forfattere, forskere og børn der læser, og altid har masser af gode anbefalinger til hvad I kan vælge at læse.

Du kan abonnere på podcasten på iTunes
Du kan abonnere på podcasten på Spotify
Du kan abonnere på podcaten på Deezer
Du kan abonnere på podcasten på eReolen
Du kan abonnere på podcasten på Podbean

Eller skriv 'Børnebogcast' i søgefeltet på din podcast-app

Følg med på Københavns Børnebiblioteker på Facebook

 

Jingle:
"The Show Must Be Go" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/

for at skrive en kommentar.