Cæcilie Hjorth Pedersen

Seneste indlæg

 • Ny faglitteratur - uge 42 2017

  Ny faglitteraturTirsdag 17. oktober 2017af Cæcilie Hjorth Pedersen

  Efteråret er over os - det mærkes blandt de nye udgivelser! Masser af lun strik og skøre hækleopskrifter. En særligt interessant udgivelse er "Deutschstunde: 34 introduktioner til tysk kulturhistorie". Bogen kommer omkring de største, tyske komponister, filosoffer, digtere, billedkunstnere, filminstruktører og romanforfattere. Guf for studerende og germanofile!

  Læs mere
 • Kulturstationens personale anbefaler...

  Julie fra Kulturstationen anbefaler en fantastisk roman, der er let læst - men som bider sig fast

  Læs mere
 • Ny skønlitteratur - uge 39 2017

  Ny skønlitteraturTirsdag 26. september 2017af Cæcilie Hjorth Pedersen

  Syv kvinder mødes i et hvidt rum, en slags mellemstadie mellem livet og den endelige død i Laura Lindstedts velskrevne højlitterære roman "Oneiron", der fortjent er nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2017. Der er også nyt fra en tidligere modtager af Nordisk Råds Litteraturpris; nemlig Svensk-finske Kjell Westö, der fik sit gennembrud i Danmark med prisvinderen Luftspejling 38. Han er nu aktuel på dansk med "Den svovlgule himmel", en fremragende psykologisk roman om livslange venskaber og kærlighedsforhold i det svensk-finske samfund i Helsingfors.

  Læs mere
 • Debutanterne anbefaler

  AnbefalingFredag 8. september 2017af Cæcilie Hjorth Pedersen

  Vanløse-debutanterne Anne-Pia Jørgensen og William Erwin gæster Kulturstationen mandag d. 18.09.17. Læs her hvilke bøger, der har gjort indtryk på dem på det seneste, og hvad de glæder sig til at læse som det næste:

  Læs mere
 • Ny skønlitteratur - uge 36 2017

  Ny skønlitteraturTirsdag 5. september 2017af Cæcilie Hjorth Pedersen

  Læs den congolesiske forfatter Fiston Mwanza Mujilas "Spor 83" og få et dunkende, pulserende og syret billede af et Afrika, hvor krig, korruption og kolonisering har sat sit præg eller tag med tre venner fra et tidligere kollektiv på ferie i det varme Tyrkiet i Peter Højrups "Til stranden" - en fabulerende lyrisk roman, der efterlader læseren med mange uopklarede spørgsmål til fortolkning.

  Læs mere
Københavns Biblioteker - Krystalgade 15 - 1172 København K - Tlf: 3366 3000 - Mail: bibliotek@kff.kk.dk
Borgerservice - Tlf: 3366 3366