musiksalon, musikalsk legestue, sydhavnens bibliotek, børnekulturstedet, karens minde

Børn
Børn

Musiksalon for børn mellem 3 - 6 år

26.01.19
Musikalsk legestue med musikpædagog Jane Okine.

Til musiksalon synger, trommer, danser og leger vi sammen. Vi spiller musik, synger sanglege og bruger hele kroppen. Det er nemlig vigtigt at stimulere børnenes sproglige, motoriske og kognitive evner i de tidlige år, da børnenes evne til at tilegne sig læring senere i livet, bliver markant styrket. Og så er det smaddersjovt! Forældre er også meget velkomne.

Jane Okine er rytmepædagog og har været tilknyttet Karens Minde i flere årtier. Dertil kommer endnu flere års erfaring med at undervise både voksne og børn.

Musiksalonerne er et løbende tilbud, så kig efter flere datoer på dette link, hvis det ikke lige passer med denne dag: